Üdv a klubban!:)

Women's business class

Hurrá! Te is csatlakoztál a Women’s Business Class online klubhoz, mostantól egy olyan közösség része leszel, amelyben nemcsak hónapról hónapra fejlődhetsz és inspirálódhatsz, de vállalkozói együttműködésekre is lelhetsz.

Hatékonyabb leszel a közös havi tervezéseknek hála, a havi értékeléseken pedig beszámolhatsz a sikereidről, valós kapcsolatokat alakíthatsz ki, így még csak véletlenül sem fogsz megismerkedni a vállalkozói magány fogalmával. 

A klubot azért hoztam létre, hogy legyen egy olyan kis második (online) otthonod, ahol őszintén kérdezhetsz, ahonnan erőt meríthetsz, és ahol még barátokra is találhatsz.

Köszönöm, hogy csatlakoztál, és már alig várom, hogy halljam a menő vállalkozói terveidet!

Hegyi Timi

Megjegyzés: szeptember 1-től kezdődően kerülnek majd be folyamatosan az új tagok a Women’s Business Class online klub facebook zárt csoportjába, és ettől a dátumtől lesz elérhető az AJÁNDÉK is. Az első online találkozónk rendhagyó módon a hónap második csütörtökén, szeptember 8-án lesz, méghozzá azért, hogy akkor is részt tudj venni rajta, ha a gyermeked most kezdi a bölcsit, ovit, sulit.