Vállalkozói menetrend

vállalkozói menetrend

vállalkozói menetrend

Amikor elképzelted, hogy vállalkozó leszel és végre szabadon osztod majd be az idődet, az olyan egyszerűen kivitelezhetőnek tűnt, nem igaz? Aztán nagy eséllyel rájöttél, hogy egy fixen mederben tartó heti struktúra nélkül bizony mindez lehetetlen küldetés.

És ez valóban így is van. Ha Te nem szeretnéd az időnként posztolgató, intuitív módon vállalkozást építő nők táborát erősíteni, akkor szükséged lesz egy olyan heti menetrendre, amely pontosan azokat a feladatokat tartalmazza, amelyekkel akkor is tudsz érdemben haladni, ha csak néhány órád van hetente a vállalkozásodra.

Egy ilyen heti struktúrát rakunk össze Neked is közösen, ha jelentkezel az egyéni vállalkozói menetrend kialakító konzultációra:

  • innentől kezdve csak rá kell pillantanod a heti beosztásodra és pontosan tudni fogod, hogy milyen típusú feladatok várnak rád
  • nem leszel elmaradva hetekkel a teendőiddel, mert a típusfeladataid heti szinten ismétlődnek majd, könnyű lesz nyomon követned őket
  • pillanatok alatt tudsz majd időpontot egyeztetni, mert át fogod látni a napjaidat, így nem ütköznek majd az online találkozók sem
  • fixen dedikálhatsz időt a vállalkozásod fejlesztésének, tehát többé nem fordulhat az elő, hogy csak az ügyfélmunkákra koncentrálsz, a weboldalad meg kaotikus.

Alakítsuk ki együtt a heti vállalkozói menetrendedet,
hogy a Te időbeosztásod is lehetővé tegye a vállalkozásod következetes építését!

Mennyibe kerül?

19.000 Ft

60 perces egyéni konzultáció (online)

egyeztessünk időpontot

Egyéni
konzultáció

Ha megvan benned az elszántság, hogy új alapokra helyezd az időbeosztásodat, akkor ne késlekedj, írj nekem és kezdjük el a közös munkát!

Tematizáljuk együtt a teendőidet!

A folyamat így néz majd ki:

  • a konzultációra az általad előzetesen kitöltött kérdőív ismeretében érkezem, így hatékonyan rá is tudunk kanyarodni a változtatási lehetőségekre
  • az online felvételt rögzítem, amelyet a konzultációt követően egy összefoglaló dokumentummal és megoldási javaslattal együtt küldök el Neked
  • ezt követően pedig egy alkalommal még írásban is konzultálunk, hogy be tudj számolni a gyakorlati megvalósításról.

Készítettem egy ingyenes e-bookot és hozzá kapcsolódó hanganyagot, amelyek segítségedre lesznek abban, hogy akár magadnak alakíts ki egy olyan heti időbeosztást, amely lehetővé teszi, hogy strukturáltan haladj a dolgaiddal.

Ha úgy érzed egyedül is szívesen megpróbálod a saját rendszered kidolgozását, ehhez a letölthető e-bookban és hanganyagban 3 módszert is megosztok veled, amelyekből ki tudod választani a számodra megfelelőt. Írj nekem, és már küldöm is ajándékba!

hírlevél

Szeretnéd, hogy rendszeresen küldjek neked hatékonysággal, vállalkozásfejlesztéssel, tervezéssel kapcsolatban inspiráló leveleket?

Ha igen, iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ilyen módon is tudjalak támogatni a vállalkozói utadon!