Vállalkozói menetrend

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Időgazdálkodás konzultáció
vállalkozói menetrend

vállalkozói menetrend

Igaz, mennyire vonzó, amikor valamelyik vállalkozó ismerősöd, vagy valaki, akit követsz arról számol be, hogy melyik nap milyen teendőkkel szokott haladni, melyik a kreatív napja és melyik az, amikor ügyfelekkel tárgyal online vagy személyesen?

Ez a strukturáltság egyáltalán nem elérhetetlen, sőt neked is lehet hatékony vállalkozói menetrended. Ehhez nem kell mást tenned, mint összeszedned, tematizálnod és rangsorolnod valamennyi vállalkozói feladatodat. Na meg arra, hogy ismerd magad, a céljaidat és a saját ritmusodat.

Évekkel ezelőtt én így alakítottam ki az enyémet. Valamennyi, vállalkozással összefüggő feladatomat listába rendeztem, szűrtem ezeket, hogy szinkronban legyenek az aktuális céljaimmal, majd rangsoroltam őket. Meghatároztam, hogy hány munkanapom lesz egy héten és azt is, hogy hány órát szeretnék dolgozni annak érdekében, hogy a családra és a pihenésre is kényelmesen jusson idő. 

Végül kielemeztem a napi aktivitásgörbémet is, hogy pontosan tudjam, melyik feladattal mikor érdemes foglalkoznom. Végül kialakult egy mintázat, az a rendszer, ami szerint ma is dolgozom.

Vállalkozóként teljesen természetes, ha egy ponton túl már azt érzed, hogy nem vagy képes objektíven tekinteni a feladataidra, és hogy szükséged van valakire, aki külső szemmel egyértelműen átlátja a teendőlistádat, aki le tudja egyszerűsíteni a folyamataidat, és aki képes arra, hogy időt szabadítson fel neked. 

Képzeld, nekem épp az az egyik kedvenc elfoglaltságom, hogy tematizáljam a teendőket, időt nyerjek és rendszert alakítsak ki, ott ahol látszólag erre esély sincsen, úgyhogy hidd el, örömmel segítek neked rendet tenni a káoszban!

Alakítsuk ki együtt a heti vállalkozói menetrendedet,
hogy a Te időbeosztásod is rendezett és vonzó legyen!

Mennyibe kerül?

Az egyéni vállalkozói menetrend ára:

40.000 Ft

előzetes ingyenes gyorskonzultáció

tevékenységnapló és tervezési metódus kielemzése

90 perc vállalkozói menetrend kialakító egyéni konzultáció 

írásbeli utánkövetés

Ha meguntad, hogy vállalkozóként ad hoc dolgozol, rendre, rendszerre vágysz, írj nekem és segítek átláthatóvá és hatékonnyá tenni a hetedet!

egyeztessünk időpontot

Egyéni
konzultáció

Ha megvan benned az elszántság, hogy új alapokra helyezd az időbeosztásodat, akkor ne késlekedj, írj nekem és kezdjük el a közös munkát!

Tematizáljuk együtt a teendőidet!

Készítettem egy ingyenes e-bookot és hozzá kapcsolódó hanganyagot, amelyek segítségedre lesznek abban, hogy akár magadnak alakíts ki egy olyan heti időbeosztást, amely lehetővé teszi, hogy strukturáltan haladj a dolgaiddal.

Ha úgy érzed egyedül is szívesen megpróbálod a saját rendszered kidolgozását, ehhez a letölthető e-bookban és hanganyagban 3 módszert is megosztok veled, amelyekből ki tudod választani a számodra megfelelőt. Írj nekem, és már küldöm is ajándékba!

hírlevél

Szeretnéd, hogy rendszeresen küldjek neked hatékonysággal, vállalkozásfejlesztéssel, tervezéssel kapcsolatban inspiráló leveleket?

Ha igen, iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ilyen módon is tudjalak támogatni a vállalkozói utadon!

AKIK MÁR TUDATOSAN TERVEZNEK