Letölthető 2023-as tervezőcsomag

2023-as letölthető tervezőcsomag

Ahhoz, hogy januártól decemberig ügyesebben oszd be az idődet, nemcsak egy szép tervezőre, de praktikus tervezőoldalakra is szükséged lesz.

Lepd meg magad Te a 2023-as letölthető tervezőcsomaggal, amelynek lapjai egész évben támogatnak majd abban, hogy strukturáltan, átláthatóan tudd rögzíteni a tennivalóidat.

A 2023-as tervezőlapokat pdf-formátumban (A5) juttatom el hozzád, amiket korlátlan példányszámban nyomtathatsz ki magadnak, így egész évben a segítségedre lesznek.

TIPP: Én eleve A5-ös méretű papírlapra (ehhez elegendő sima A4-es lapot kettévágnod, de vehetsz is kis méretű írólapokat) nyomtatom ki a tervezőoldalakat, majd ezt követően lyukasztom ki őket. Úgy készítettem el a tervezőoldalakat, hogy fekete-fehérben nyomtatva is esztétikusak legyenek.

2023-as tervezőlapok

Milyen tervezőlapokat rejt a 2023-as letölthető tervezőcsomag?

Mennyibe kerül?

A letölthető 2023-as tervezőcsomag

2.900 Ft-ért

a Tiéd lehet!

Ha Innovatin tervezőt is rendelsz, nemcsak kinyomtatva teszem bele a lapokat, de digitálisan is megkapod tőlem az egész 2023-as letölthető tervezőcsomagot.

Ha 2023-ban nem szeretnél egyedül maradni a vállalkozói terveiddel és azok megvalósításával, akkor felhívom a figyelmedet, hogy év elején csatlakozni tudsz Women’s Business Class online klubhoz, ahol segítséget kapsz minden hónapban a céljaid kitűzéséhez, és ahol rendszeresen beszámolhatsz az elért üzleti eredményeidről is.

időbeosztás tudatosan