Tervező

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Hegyi Timi
A tervezés életforma.

tervező

Annak, hogy nemcsak időgazdálkodás konzultációkkal, online programokkal foglalkozom, hanem egy saját tervezőmárkám is van a legfőbb oka az, hogy pusztán az elméletet ismerni vagy csak listákat írogatni nem elegendő a hatékonyság növeléséhez. A konzultációk során egyéni napirendet alakítunk ki, ehhez pedig egy olyan eszközre van szükség, amely a gyakorlati megvalósításban valódi segítség, ráadásul nem egy kötött rendszer, hanem teljes mértékben személyre szabható. 

Kezdetben az időgazdálkodás egyéni tanácsadások lezárultával gyakran kérdezték tőlem a hozzám forduló anyukák, vállalkozónők, hogy én hol vettem a tervezőmet, hol tudnának ők is ilyet beszerezni maguknak. Fel kellett tehát ismernem, hogy csak konzultálni félmegoldás, akkor tudok igazán segíteni, változást elérni, ha kiegészítem a szolgáltatásaimat egy olyan fizikai termékkel, amelyben a célok, prioritások napi szinten helyet kaphatnak.

Az Innovatin tervezők megjelenését tekintve az volt a célom, hogy ne csak praktikusak, hanem szemet gyönyörködtetőek, prémium minőségűek legyenek, éppen ezért egyedileg, bőrből készülnek. A méretet (A5/L) pedig úgy határoztam meg, hogy akár egy kisgyermekes vállalkozó anyuka valamennyi feladatát és projektjét is képes legyen rendszerbe foglalni.

Válaszd ki a terveződet,
és vigyél rendszert a mindennapjaidba!

Mennyibe kerül?

A tervező ára:

29.900 Ft,

amely tartalmazza a bőr tervezőt a benne lévő naptárbetéttel, jegyzetlapokkal, elválasztó lapokkal és kiegészítőkkel.

Vásárlás előtt válaszd ki, milyen színű legyen az új Innovatin terveződ!

szeretném a tervezőt!

Innovatin tervező

Ha Te is szeretnél egy saját, egyedi tervezőt, itt tudod velem felvenni a kapcsolatot.

neked van már egyedi terveződ?