Számonkérő program vállalkozónőknek

Vállalkozói célok ellenőrzött megvalósítása hétről hétre

Egy vállalkozás építése, fejlesztése során gyakori a hullámzó, impulzivitáson alapuló teljesítmény, ami nem ritkán halogatáshoz vagy éppen kapkodáshoz, túlvállaláshoz vezet. Mindez elkerülhető, ha van melletted valaki, akinek be tudsz számolni, aki nemcsak támogat a heti vállalkozói terveid megvalósításában, de számon is kéri azokat.

Képzeld csak el, hogy mennyivel kényelmesebb lenne, ha az év végére kitűzött vállalkozói céljaidat tervezetten, kiegyensúlyozottan érnéd el. Ha nem kellene átütemezned a jövő évre azokat a célokat, amiket ebben az évben még el szeretnél érni, de nem is hajtanád túl magad az év végi “hajrában”.

Épp egy ilyen lehetőségre vágysz? Akkor olvasd el, hogy miről is szól a hamarosan induló, 12 hetes online számonkérő programom, ahol hozzád hasonló vállalkozónőkkel tudsz egyéni heti célokat kitűzni és azokat egymást is motiválva hétről hétre, a számonkérésem hatására megvalósítani. 

Számonkérő program

Neked szól a programom, ha...

Szeretnél még többet megtudni
a program részleteiről?

kiegyensúlyozott teljesítmény

Részletesebben a vállalkozónőknek szóló 12 hetes SZÁMONKÉRŐ programról

Egy külön zárt csoportban párhuzamosan dolgozunk együtt a program 12 hete alatt. Egymást támogatva pipáljuk ki hétről hétre azokat a tennivalókat, amelyek segtíségével az év végi vállalkozói célok megvalósulhatnak.

01.

a program elején elkészíted a 12 hetes vállalkozói tervedet, én pedig segítek abban, hogy végig kiegyensúlyozottan tudd tartani a fókuszt

02.

minden héten hétfőn megfogalmazod, hogy hova kívánsz eljutni, mit szeretnél kipipálni a hét végére

03.

péntekenként számonkérem, hogy mindez hogyan sikerült, mind a célkitűzés megfogalmazása, mind a beszámoló megírása kötelező feladat

04.

kéthetente online fogadóóra keretén belül találkozhatunk, itt tudsz tőlem kérdezni, ilyen módon is be tudsz számolni az elért eredményeidről, esetleges elakadásaidról, sikereidről.

A SZÁMONKÉRŐ programban töltött idő alatt tervezetten, kiegyenlített tempóban tudsz haladni a feladataiddal.

 

Tervezel, dolgozol, pipálsz, én pedig támogatlak, számonkérlek, “láttamozom” a heti teljesítményedet.

Mikor indul és meddig tart a 12 hetes online SZÁMONKÉRŐ program?

2021. szeptember 27-től december 17-ig.

Meddig tudsz rá jelentkezni?

2021. szeptember 27.

Mennyibe kerül?

A 12 hetes online SZÁMONKÉRŐ program ára:

29.900 Ft

jelentkezem

Számonkérő
program

Ha szeretnél a következő hetekben kiegyenlített tempóban, ellenőrzötten teljesíteni vállalkozóként, jelentkezz a SZÁMONKÉRŐ programra!

12 hétig együtt

Mit kapsz ezért cserébe?

Kevesebb mint heti 2500 Ft-ért a 12 hetes folyamatos figyelmen túl még az alábbi bónuszokat kapod tőlem, ha jelentkezel a programra:

BÓNUSZ #1

A programra jelentkezéssel 6 alkalommal online fogadóóra keretében találkozhatunk, ami összesen 12 óra közös online konzultációt jelent.

BÓNUSZ #2

Letölthető napi és heti tervezőlapokkal támogatlak a vállalkozói céljaid gyakorlati megvalósításában.

BÓNUSZ #3

Ha szeretnél vele élni, a jelentkezésedhez megjelenési lehetőség is társul, Innovatin-interjú formájában. A honlapomon folyamatosan olvashatsz vállalkozónőkkel készült interjúkat, akár a Te vállalkozói történeted is lehet a következő. Az interjú megjelenik a honlapomon túl az Innovatin Facebook oldalán, az Időgazdálkodás nőknek zárt csoportban és instagramon is.

A legutóbbi interjút  itt olvashatod. 

A jelentkezésedet követően email-ben veszem fel veled a kapcsolatot, a szükséges adatok bekérése és megérkezése után elektronikus számlát küldök a SZÁMONKÉRŐ program részvételi díjáról. Az átutalásod megérkezését követően pedig meghívlak a SZÁMONKÉRŐ program zárt csoportba, ahol 12 héten át dolgozunk majd együtt.

Ha szeretnéd, hogy hétről hétre számonkérjelek,
jelentkezz a programra!

jelentkezem

Számonkérő
program

Ha szeretnél a következő hetekben kiegyenlített tempóban, ellenőrzötten teljesíteni vállalkozóként, jelentkezz a SZÁMONKÉRŐ programra!