START program

Egy biztos alap a hatékony vállalkozói időbeosztáshoz

Ha minden vágyad az, hogy 2022-től végre azokra a dolgokra fordítsd az idődet, figyelmedet, amelyek a legfontosabbak számodra, akkor nincs más dolgod, mint felülvizsgálni az eddigi időbeosztásodat.

Foglald össze, hogy a jövőben milyen területekre fogod helyezni a fókuszt, mi az, amit nem halogatsz tovább, mely teendőidet fogod kiszervezni, végül alakíts ki egy olyan napirendet, illetve egy olyan vállalkozói menetrendet, amiben hatékonyan haladsz a céljaid felé.

Ha úgy érzed mindez jól hangzik, de jól jönne valaki, aki végigvezet ezen az úton, akkor olvasd el, hogy hogyan épül fel a megújult 4 hetes időgazdálkodás online programom, amit pontosan úgy építettem fel, hogy segítségével képes legyél átvenni az irányítást a teendőid felett.

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Start program
a legjobb választás!

A START program akkor jó választás számodra, ha…

Az alábbi témákkal foglalkozunk a program 4 hetében

Egy külön erre a célra létrehozott zárt csoportban hétről hétre haladunk a program központi elemét jelentő munkafüzet feladataival. Olyan témákkal foglalkozunk, mint:

Az időgazdálkodás program ugyan csoportos, a feladatokat a saját tempódban, rugalmasan dolgozhatod fel, egyúttal kihasználhatod a közösség erejét is a heti online találkozókon és a program számára létrehozott külön zárt csoportban.

A programból akkor tudsz kihozni a legtöbbet, ha aktív vagy, ha megmutatod hol tartasz, ha kérdezel!

Szeretnél még többet megtudni
a program részleteiről?

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Start program
időgazdálkodás nőknek

Részletesebben az időgazdálkodás START munkafüzetről

A program 4 hetében azzal foglalkozunk majd, hogy:

01.
hogyan tudsz javítani a jelenlegi időbeosztásodon
02.
mik a vállalkozói és egyéb céljaid a következő hónapokban
03.
ezeket a célokat milyen lépésekkel, hogyan tudod elérni
04.
hogyan érdemes megtervezned rendszeresen az előtted álló időszakokat.
A fenti kérdésekre a választ a munkafüzet feladatai adják meg. Írunk listákat, készítünk ötleteket felsorakoztató mind map-et, skiccelünk piramist, készítünk grafikont, de számegyenest is rajzolunk majd.

A feladatokatról a program zárt csoportjában egyesével haladunk végig, a heti feladatokkal pedig az online órán külön is foglalkozunk. A munka java részét neked kell majd beletenned, őszintén ki kell elemezned a jelenedet és tudnod kell külső elvárásoktól mentesen felvázolnod a jövőképedet. Azonban ezen az úton végig melletted leszek, megosztom veled a saját tapasztalataimat, módszereimet, egyúttal értékes kapcsolatokat építhetsz.

A munkafüzet 17 feladatával az alábbiak szerint foglalkozunk majd.

A munkafüzetet heti bontásban dolgozzuk fel, az adott hétre eső feladatokat pedig közösen is átbeszéljük az online fogadóórán. Így akkor is el tudod végezni a munkafüzet soron következő feladatait, ha hétközben nem volt rá kapacitásod. 

Újítás, hogy összesen 4 alkalommal online is találkozunk, így nemcsak a közösség erejét tudod kihasználni a program során, de az egyéni kérdéseidre is megkaphatod a választ a találkozókon.

A Start munkafüzetet a program indulása előtt teljes egészében, nyomtatott formában is elküldöm neked annak érdekében, hogy kényelmesen rá tudj hangolódni az előtted álló 4 hetes csoportos fejlődésre.

Itt láthatsz egy kis előzetest a munkafüzet első oldalaiból.
Start munkafüzet

Miért dolgozz velem?

AKIK MÁR TUDATOSAN TERVEZNEK

Mikor indul a következő program?

2022. január 24.

Meddig tudsz rá jelentkezni?

2022. január 24.

Mennyibe kerül?

29.900 Ft

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Mentorprogram
kezdjük el a közös munkát!

Az időgazdálkodás START program tematikája felöleli az egyéni mentorprogram elméleti részét, amihez képest a kedvezőbb árat és a kényelmet nyered azzal, ha az online programom mellett döntesz. A feladatok közös feldolgozása és a folyamatos jelenlétem által extra motivációra, de új üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz.

A program végeztével tudni fogod, hogy mik a prioritásaid, a céljaid, milyen a napi aktivitásod, milyen lenne a számodra ideális napirend és, hogy hogyan tudod kialakítani azt, de azzal is tisztában leszel, hogy a tudatos tervezést nem érdemes kihagynod, és még a pihenőidődre is megtanulsz hangsúlyt fektetni.

Ha meghoztad a döntést, hogy ebben az évben átveszed az irányítást a tennivalóid fölött annak érdekében, hogy belevágj az ötleted megvalósításába, akkor várlak az időgazdálkodás programomban, ahol hamarosan el is kezdjük a közös munkát!

Mit kapsz ezért cserébe?

BÓNUSZ #1

A program indulása előtt kinyomtatott formában is eljuttatom hozzád a Start munkafüzetet, hogy ne kelljen bajlódnod a nyomtatással és kényelmesen tudj csatlakozni a 4 hetes időgazdálkodás Start programhoz.

BÓNUSZ #2

A program harmadik része a tervezésről szól és annak érdekében, hogy a tervezés, mint szokás valóban az életed részévé váljon, a programhoz ajándékba kapod tőlem a letölthető 2022-es tervezőcsomagot is 2.900 Ft értékben.

BÓNUSZ #3

Utánkövetés: a program lezárultát követő egy hónapon belül egy alkalommal írásban konzultálunk, amikor lehetőséged van beszámolni arról, hogy a Start program során megszerzett tudást, hogyan tudtad a hétköznapokban alkalmazni, milyen változásokat hozott számodra a közös munka. 

Jelentkezz még ma az
időgazdálkodás Start programra!

jelentkezem

Időgazdálkodás
START program

Ha megvan benned az elszántság, hogy új alapokra helyezd az időbeosztásodat, akkor ne késlekedj, jelentkezz a következő programra!