START program

Egy biztos alap a hatékony vállalkozói időbeosztáshoz

Ha minden vágyad az, hogy 2021-től végre azokra a dolgokra fordítsd az idődet, figyelmedet, amelyek a legfontosabbak számodra, akkor nincs más dolgod, mint felülvizsgálni az eddigi időbeosztásodat.
Foglald össze, hogy a jövőben milyen területekre fogod helyezni a fókuszt, mi az, amit nem halogatsz tovább, mely teendőidet fogod kiszervezni, végül alakíts ki egy olyan napirendet, illetve egy olyan vállalkozói menetrendet, amiben hatékonyan haladsz a céljaid felé.
Ha úgy érzed mindez jól hangzik, de jól jönne valaki, aki végigvezet ezen az úton, akkor olvasd el, hogy hogyan épül fel a 4 hetes időgazdálkodás online programom, amit pontosan úgy építettem fel, hogy segítségével képes legyél átvenni az irányítást a teendőid felett.
Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Start program
a legjobb választás!

A START program akkor jó választás számodra, ha…

Az alábbi témákkal foglalkozunk a program 4 hetében

Egy külön erre a célra létrehozott zárt csoportban hétről hétre haladunk a program központi elemét jelentő munkafüzet feladataival. Olyan témákkal foglalkozunk, mint:
Az időgazdálkodás program csoportos, de akkor végzed el az adott heti feladatokat, amikor az számodra a lehető legkényelmesebb.
Ha elakadnál segítek, kérdezhetsz tőlem, támogatlak, de számon is kérlek.

Szeretnél még többet megtudni
a program részleteiről?

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Start program
időgazdálkodás nőknek

Részletesebben az időgazdálkodás START munkafüzetről

A program 4 hetében azzal foglalkozunk majd, hogy:

01.
hogyan tudsz javítani a jelenlegi időbeosztásodon
02.
mik a vállalkozói és egyéb céljaid a következő hónapokban
03.
ezeket a célokat milyen lépésekkel, hogyan tudod elérni
04.
hogyan érdemes megtervezned rendszeresen az előtted álló időszakokat.
A fenti kérdésekre a választ a munkafüzet feladatai adják meg. Írunk listákat, készítünk ötleteket felsorakoztató mind map-et, skiccelünk piramist, készítünk grafikont, de számegyenest is rajzolunk majd.
A feladatokat meghatározott napokon kapod meg a zárt csoportban, így előre be is írhatod a naptáradba, hogy mely napokon fogod elvégezni a munkát. Ugyanis a munka java részét neked kell majd beletenned, őszintén ki kell elemezned a jelenedet és tudnod kell külső elvárásoktól mentesen felvázolnod a jövőképedet.
A munkafüzet 17 feladatával az alábbiak szerint foglalkozunk majd.
A feladatokat minden héten két alkalommal teszem közzé, hétfőn és csütörtökön, vasárnap pedig írok egy összefoglalót arról, hogy mivel haladtunk az adott héten.
Mindenki a saját tempójában halad, azonban munkafüzet teljes tartalmát csak a program végeztével, az utolsó héten teszem elérhetővé, így a feladatok súlya nem egyszerre nehezedik majd a válladra, könnyebb lesz tartanod a fókuszt.
Itt láthatsz egy kis előzetest a munkafüzet első oldalaiból.
Start munkafüzet

Miért dolgozz velem?

könnyebb, gyorsabb időgazdálkodás

AKIK MÁR TUDATOSAN TERVEZNEK

Mikor indul a következő program?

2021. szeptember 20.

Meddig tudsz rá jelentkezni?

2021. szeptember 20.

Mennyibe kerül?

A 4 hetes online program ára:

25.000 Ft

jelentkezem

Időgazdálkodás
START program

Ha megvan benned az elszántság, hogy új alapokra helyezd az időbeosztásodat, akkor ne késlekedj, jelentkezz a következő programra!

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Mentorprogram
kezdjük el a közös munkát!

Mit kapsz ezért cserébe?

Az időgazdálkodás START program tematikája felölel egy 3 alkalmas konzultációt, amelynek az ára a program árának csaknem kétszerese, de nemcsak a kedvezőbb árat és a kényelmet nyered azzal, ha az online programom mellett döntesz, de a csoportban zajló közös munkával extra motivációra is szert tehetsz.
A program végeztével tudni fogod, hogy mik a prioritásaid, a céljaid, milyen a napi aktivitásod, milyen lenne a számodra ideális napirend és, hogy hogyan tudod kialakítani azt, de azzal is tisztában leszel, hogy a tudatos tervezést nem érdemes kihagynod, és még a pihenőidődre is megtanulsz hangsúlyt fektetni.
Ha meghoztad a döntést, hogy ebben az évben átveszed az irányítást a tennivalóid fölött, akkor várlak az időgazdálkodás programomban, már csak néhány nap és el is kezdjük a közös munkát!

Jelentkezz még ma a következő
időgazdálkodás Start programra!

jelentkezem

Időgazdálkodás
START program

Ha megvan benned az elszántság, hogy új alapokra helyezd az időbeosztásodat, akkor ne késlekedj, jelentkezz a következő programra!