Rólam

ismerj meg jobban

Hegyi Tímea vagyok,
vállalkozónőknek segítek abban, hogy ne csak megtervezzék a napjaikat, de meg is valósítsák a kitűzött céljaikat

A kötetlen, de nem rendszertelen munkavégzés híve vagyok és abban segítek vállalkozónő társaimnak, hogy ők is megtalálják és meg is tartsák azt a rendszert, amelyben kényelmesen és hatékonyan tudnak haladni.

2019 óta magam is vállalkozó vagyok, időgazdálkodással, női vállalkozások támogatásával foglalkozom. Hiszem, hogy mindenki, aki a márkája elindítását tervezi képes arra, hogy az ehhez szükséges időkeretnek helyet találjon a naptárjában. Ehhez csupán döntéseket kell hoznia.

Én is meghoztam néhány döntést akkor, amikor 2018-ban elkezdtem egy főleg vállalkozókból álló női közösséget és a saját vállalkozásomat építeni. Némi tudatossággal és sok-sok kreativitással ez munka és gyerekek mellett is sikerült. 🙂 És a segítségemmel neked ugyanígy sikerülhet!

Manapság a vállalkozói időm java részében a klubomat irányítom, a mastermind csoportommal ötletelek és ütős vállalkozói menetrendeken dolgozom.

Bár ezek a tevékenységek abszolút inspirálóak számomra is, nem szeretném, hogy a lendületem alábbhagyjon, éppen ezért minden nap félreteszem egy időre a munkát. Ilyenkor többnyire kávézom, olvasok, futok, kertészkedem, vagy a városban, esetleg valamelyik vízparton sétálok.

2018 óta folyamatosan készítek interjúkat. Az ez idő alatt megjelent közel 40 vállalkozói történet csak megerősített abban, hogy nemcsak jól jön, ha van egy bevált időbeosztásod, hanem egyenesen nélkülözhetetlen, ha kiegyensúlyozottan szeretnéd megvalósítani az üzleti céljaidat.

Termékeimmel és szolgáltatásaimmal azt szeretném tudatosítani benned, hogy te is képes vagy átvenni az irányítást a tennivalóid felett, és igenis ki tudsz alakítani egy olyan életvitelt, amit elképzeltél magadnak akkor, amikor belevágtál az ötleted megvalósításába.

dogozzunk együtt!
Amikor véget értek a tanulmányaim és elsősorban már csak a munkára és az egészségemre kellett fókuszálnom, nem telt el sok idő, egy fővel bővült a családunk. Mire pedig négyen lettünk azt éreztem, hogy ugyan az idővel való zsonglőrködést már felsőfokra fejlesztettem, nem jut elég idő a pihenésre. Ahhoz, hogy fókuszáltan haladjak a céljaim felé, de a túlvállalást is elkerüljem, sok könyvet, cikket kellett elolvasnom ebben a témában. Kipróbáltam időgazdálkodási, tervezési módszereket, teszteltem másoknak bevált praktikákat, végül kidolgoztam a saját rendszeremet és metódusomat, amelyben végre nemcsak hatékony vagyok, de jól is érzem magam. Család és vállalkozás mellett, odafigyelek a rendszeres pihenésre, az egészséges életmódra és mindezt a saját időbeosztásom újragondolásának köszönhetem.
Arra, hogy másoknak is tudok segíteni egy személyre szabott időgazdálkodási rendszer kidolgozásában, a vállalkozói interjúk ébresztettek rá. A vállalkozók kötetlen időbeosztása gyakori témája volt a beszélgetéseknek, és ha nem is minden került bele az írott szövegbe, a vállalkozói időgazdálkodás az interjúk hátterében mindig szerepet kapott. A beszélgetések alkalmával kiderült, hogy sok olyan megoldás van a kezemben, ami nemcsak nekem hasznos, hanem másoknak is segítség. A szinte mindig nálam lévő tervezőmet többen végiglapozták és jelezték, hogy épp egy ilyen eszközre, mindent összefoglaló rendszerre lenne szükségük. Így kezdtem el elsősorban vállalkozónőknek, anyukáknak segíteni abban, hogy tudatos tervezéssel ők is rendszert vigyenek az életükbe.
dolgozzunk együtt!

szeretnél velem dolgozni?

01.

Válassz szolgáltatást

Válaszd ki szolgáltatásaimból azt a verziót, ami a leginkább passzol hozzád.

02.

Jelentkezz be

Küldj üzenetet vagy küldd el elérhetőségeidet, hogy egyeztethessük az első találkozás időpontját.

03.

Vágj bele!

Alakítsuk ki neked is azt a menetrendet, amelyben hatékonyabb leszel!

bejelentkezem

Kapcsolat

Ha szeretnél velem dolgozni vagy csak kérdésed van, itt tudod velem felvenni a kapcsolatot.
Egyeztessük az első találkozás időpontját!
tervezd meg az idődet!