Lendület mentorprogram

LENDÜLET mentorprogram

Szinte biztos vagyok benne, hogy van egy meglehetősen szuper vállalkozás ötleted, csak éppen még nem látod kristálytisztán a megvalósításához szükséges lépéseket, na meg a naptáradba sem igazán fér már túl sok plusz feladat. Eltaláltam? 

Ha igen, akkor ez most ijesztő lesz: ugyanis nagy eséllyel megtaláljuk a dedikált helyét a napodban a vállalkozásod építésének, és lépésenként akkor is képes leszel haladni az üzleti céljaid felé, ha még jelenleg alkalmazottként dolgozol vagy anyuka vagy. Én is megcsináltam és hidd el, neked is sikerülni fog. Velem biztosan!:)

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Időgazdálkodás mentorprogram
indítsd el a vállalkozásodat

mivel foglalkozunk a mentorprogram során?

6 hetes mentorprogram

Légy fontos magadnak, és maradj lendületben!

Mindezt hogyan?

A mentorprogram során a segítségemmel rövid idő alatt kirajzolódik majd az a vállalkozói út, amin már ebben az évben el tudsz indulni, és amire következetesen időt is fogsz fordítani, miután lesz egy olyan heti vállalkozói menetrended, ami ideális számodra. Egy olyan rendszert dolgozunk ki együtt, ami végre figyelembe veszi az élethelyzetedet, a körülményeidet és a kitűzött üzleti céljaidat is.

A 6 hét alatt nemcsak azt mutatom meg, hogy hogyan tudsz tervezetten haladni az üzleti céljaid felé, de meglesz a válaszod arra is, hogy egyáltalán jó-e az az irány, amit korábban elképzeltél magadnak. Olykor egy-egy találkozó között is adok majd feladatokat, hogy ne csak a felszínt kapargassuk, hanem valódi eredmények szülessenek hétről hétre.

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Mentorprogram
6 alkalmas mentorprogram

Mit tartalmaz a mentorprogram?

01.

6×60 perc vállalkozás-, és időmenedzsment konzultációt 

02.

letölthető időgazdálkodás START munkafüzetet 

03.

1 hónap ajándék klubtagságot: Women’s business class 

 

a mentorprogram ára
132.800 Ft helyett

120.000 Ft

Ha jól jönne az extra lendület, mert már jó ideje gondolkozol azon, hogy elindítod a vállalkozásodat, vagy már el is indítottad, de valamiért nem haladsz a kellő ütemben, akkor ne késlekedj, írj nekem és kezdjük is el a közös munkát!

 

Megjegyzés: a teljes összeget 2 részletben is megfizetheted!

egyeztessünk időpontot

Egyéni
mentorprogram

Ha megvan benned az elszántság, hogy új alapokra helyezd az időbeosztásodat, akkor ne késlekedj, írj nekem és kezdjük el a közös munkát!

kezdjük el a közös munkát!