LAUNCH mentorprogram

LAUNCH

6 alkalmas vállalkozásindító mentorprogram

Szinte biztos vagyok benne, hogy van egy meglehetősen szuper vállalkozás ötleted, csak éppen még nem látod kristálytisztán a megvalósításához szükséges lépéseket, na meg a naptáradba sem igazán fér már túl sok plusz feladat. Eltaláltam? 

A LAUNCH 6 hetes vállalkozásindtó mentorprogramot azért hoztam létre, hogy ne kelljen az örökkévalóságig várnod arra, hogy végre pályára állítsd az ötletedet. 

A célom az, hogy:

  • legyen egy biztos vállalkozói alapod, koncepciód és terved
  • ne csak néha építgesd a vállalkozásodat, hanem a rendelkezésedre álljon egy olyan vezérfonal, amire bátran támaszkodhatsz az első évben
  • következetes munka révén kilépj a hobbivállalkozói körből és megtaláld az első fizetős ügyfeleidet.
6 alkalmas mentorprogram

mivel foglalkozunk a mentorprogram során?

Mindezt hogyan?

A mentorprogram során a segítségemmel rövid idő alatt kirajzolódik majd az a vállalkozói út, amin már ebben az évben el tudsz indulni, és amire következetesen időt is fogsz fordítani. 

A 6 hét alatt nemcsak azt mutatom meg, hogy hogyan tudsz tervezetten haladni az üzleti céljaid felé, de meglesz a válaszod arra is, hogy egyáltalán jó-e az az irány, amit korábban elképzeltél magadnak. 

A mentorprogram hetei alatt mindazt a gyakorlati tudást átadom Neked, amit az elmúlt években a vállalkozásom építése során szereztem, legyen az üzleti stratégia kidolgozása, tartalomkészítés vagy kapcsolatépítés.

Mit tartalmaz a mentorprogram?

01.

6×60 perc vállalkozásépítés konzultációt online (120.000 Ft)

02.

az egyéni komplex vállalkozói terveződet  (50.000 Ft)

03.

BÓNUSZOK: 2 hónap ajándék klubtagságot: a Women’s Business Class online klubban. (2-szer 6.900 Ft) és egy előzetes ingyenes (értéke 12.500 Ft) online konzultációt (30 perc)

a mentorprogram ára
196 300 Ft helyett

149 000 Ft / 6 alkalom

Alkalmanként is fizetheted a mentorprogramot, ebben az esetben az ár 26 900 Ft/konzultáció.

egyeztessünk időpontot

Egyéni
mentorprogram

Ha megvan benned az elszántság, hogy új alapokra helyezd az időbeosztásodat, akkor ne késlekedj, írj nekem és kezdjük el a közös munkát!

kezdjük el a közös munkát!