Ingyen letölthető- Időgazdálkodási módszerek A-tól Z-ig kisokos

Időgazdálkodási módszerek A-tól Z-ig kisokos

Készítettem egy, a különböző ismert és kevésbé ismert időgazdálkodási módszereket, technikákat összefoglaló kisokost. Kattints a képre, majd olvasd át a felsorakoztatott 20 különböző idő-, és feladatgazdálkodási módszert és teszteld is le azt, amelyik számodra szimpatikus!

Ha a tesztelést követően azt érzed, hogy egyik sem passzolt igazán hozzád, akkor pedig kombináld az egyes metódusokat és alkosd meg a saját módszeredet, amelynek következetes alkalmazása egész évben garantálja majd, hogy összeszedetten haladj a céljaid felé.

Töltsd le ingyen!

20 különböző idő-, és feladatgazdálkodási módszer egy helyen

Nem kell lemondanod az üzleti céljaidról akkor sem, ha időszűkében vagy. Helyette találd meg azt a bevált módszert vagy dolgozd ki azt a számodra működő technikát, amit bevethetsz annak érdekében, hogy a naptáradban a vállalkozói feladataid is helyet kapjanak.

Ha nem szeretnél egyedül tervezni és megvalósítani, jó lenne, ha valaki végig az úton tartana év közben, akkor szeretettel várlak a Women’s Business Class online klubban, ahol online és személyesen is támogatlak az üzleti céljaid elérésében.

hírlevél

Ha rendszeresen olvasnál tőlem

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le a produktivitásodat segítő tippjeimről, blog cikkeimről, az indított kihívásokról!

hírlevél