Egyéni mentorprogram

Időgazdálkodás mentorprogram

Vannak olyan életszakaszok, amikor szinte képtelenség segítség nélkül átlátni a feladatok sűrűjén, kipipálni a megfelelő tennivalókat, megvalósítani azt a bizonyos régóta dédelgetett ötletet. Ilyen életszakasz lehet az, amikor elindítod a vállalkozásodat, tanulsz, anyává válsz. A mentorprogramot úgy alakítottam ki, hogy a rendszertelenség okozta időhiánytól eljuss a strukturált hétköznapokig, amelyek során pontosan olyan tevékenységekre koncentrálsz, amelyekkel közelebb kerülsz a céljaidhoz.
Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Időgazdálkodás mentorprogram
egyéni mentorprogram

Kifejezetten ajánlom a menorprogramomat, ha:

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz és a segítségemmel megreformálod a mindennapjaidat, a mentorprogram három alkalmával a következőkre számíthatsz:

Mindezt hogyan?

A mentorprogram során a segítségemmel megoldod az időgazdálkodás START munkafüzet feladatait, amelynek eredményét figyelembe vesszük a megújult napirended és heti menetrended kidolgozásánál, valamint a napi és a heti tervezésnél is. Hogy a tervezés valóban a mindennapjaid részévé váljon, ezáltal pedig tényleg megvalósítsd a prioritást élvező feladataidat, a program részeként egy Innovatin tervezőszettet is kapsz tőlem, amely biztosan nem hagyja majd, hogy a lelkesedésed alábbhagyjon.
Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Mentorprogram
mi mindent kapsz?

Mit tartalmaz tehát az időgazdálkodás mentorprogram?

01.
3×90 perc egyéni időgazdálkodás konzultációt​
02.

letölthető időgazdálkodás START munkafüzetet és annak közös feldolgozását

03.

egyedileg készült, Innovatin tervezőszettet​

Mennyibe kerül Neked ez a komplex időgazdálkodás csomag?

A mentorprogram ára:

75.000 Ft

Ha megvan benned az elszántság, hogy új alapokra helyezd az időbeosztásodat, akkor ne késlekedj, írj nekem és kezdjük el a közös munkát!

egyeztessünk időpontot

Egyéni
mentorprogram

Ha megvan benned az elszántság, hogy új alapokra helyezd az időbeosztásodat, akkor ne késlekedj, írj nekem és kezdjük el a közös munkát!

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Mentorprogram
kezdjük el a közös munkát!