Innovatin blog

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Blog

Egy új ékszermárka, ezerféle módon variálható alapanyagból

Novemberben találtam rá a Lógó Jewellery ékszerekre, amikor egy esküvői fotózáson több hazai márka, köztük a Lógó is megjelent az inspiráló képeken. Már a legelső benyomásom az volt, hogy nagyon ízléses és letisztult, de mégis van benne valami extra, majd amikor a kezembe vettem az egyik fülbevalót, meglepődtem, hogy mennyire könnyű is.

Kíváncsi voltam, hogy ki és milyen alapanyagból készítette ezeket az ékszereket, úgyhogy felkerestem Vadász Virágot, aki nem is olyan régen az egészet megálmodta, így most ti is megismerhettek egy új ékszermárkát, a Lógó Jewellery-t.

Hogyan született meg a Lógó Jewellery ötlete? 

„A művészetek gyermekkorom óta nagyban befolyásolják az életemet. 

3 éves koromban nem lehetett elrángatni az óvodám szomszédságában lévő táncstúdió ablaka elől. Így kezdődött minden…

12 kemény balettiskolai év alatt remek kézügyességem miatt többször is át szerettek volna csábítani a képzőművészeti részlegre. Táncos karrierem szépen ívelt felfelé, ezért szóba sem jöhetett a szakirányom megváltoztatása. Ezáltal kézügyességem és kreativitásom kibontakoztatása még váratott magára.

Sajnos, egy sérülés miatt nem folytathattam tovább a kortárs táncot, emiatt új dolgokat kezdtem el kipróbálni.

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Blog
fotó: Vadász Virág (minkastore.hu)

Az elmúlt 6 évben erősen kerestem azt az utat, amely visszavezet a művészet iránti szeretetemhez és egy olyan pénzkereseti forrást biztosít számomra, amely boldoggá tesz és minden kreativitásomat kiélhetem benne. Így született meg a Lógó Jewellery ötlete.”

Közel egy éve foglalkozol égetett gyurmákból készült fülbevalókkal. Hogyan fejlődött a Lógó Jewellery ez idő alatt?

„Az ékszerek készítésének folyamata eleinte sok nehézségbe ütközött.

A kollekciók megálmodása mindig gyorsan kipattant a fejemből, viszont megvalósításuk során állandóan falakba ütköztem. Úgy éreztem, az elkészített darab nem tökéletes és nem tükrözi az elképzeléseimet.

Rengeteg kutatás és technológiai fejlesztés eredményével tudtam közelíteni a kitűzött célokhoz.

A fejlődésem meghozta a várt eredményeket, egyre többen kezdték követni az oldalamat és számtalan pozitív visszajelzést kaptam a vevőimtől.”

Izgalmas alapanyagból készíted az ékszereidet. Miért erre az anyagra esett a választásod?

„Az égethető gyurma egy tökéletes ékszer alapanyag. Könnyen megmunkálható, színei ezerféle módon keverhetőek. Ultra könnyű, egész napos viselésre tökéletesen alkalmas. Vízálló, nagyon könnyen tisztítható és flexibilis. Bátran hordható a legextrémebb körülmények között is, mert nem törékeny.”

Mi ihleti a kollekcióidat?

„Fülbevalóim készítése során arra törekszem, hogy egy darabban egyesítsem az 50-60-as évek stílusát a mai, modern trendekkel. Előszeretettel használom a mid-century jellegzetes színeit, míg a formák esetében sokszor modellezem a táncművészeteknél alkalmazott mozgás ritmikus áramlását, az úgynevezett „flow”-t.”

Az idei év nehézségei mennyiben befolyásolták a márkád építésével kapcsolatos törekvéseidet?


„Úgy gondolom, hogy szerencsés vagyok, mert a pandémiás helyzet ellenére szépen fejlődött a Lógó Jewellery és egy remek évet tudhatok magam mögött.

Minden, az idei évre kitűzött célomat sikerült teljesítenem és látom az állandó fejlődést. Termékeim egyre több helyszínen megtalálhatóak, pl.: Nunoca (Noszvaj) és a Minka Store felületén a webes környezet is biztosított. 

Bízom benne, hogy hamarosan enyhülnek a korlátozások és újra megrendezésre kerülhetnek a Kiskert, Sofitel piacok.

Fontosnak tartom a személyes megjelenéseket, ahol közvetlen kapcsolatba tudok kerülni az vásárlóimmal.”

Hogyan tudod beosztani az idődet vállalkozóként?

„Jelenleg nem engedhetem meg magamnak, hogy teljes munkaidőben foglalkozzak a Lógóval. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnál tevékenykedem, napi 6 órás beosztással. A munkaidő leteltével rohanok haza, mert kezdődik a második műszakom. Ekkor tudom ellátni a brand adminisztratív feladatait, a fizikai tevékenységeket, illetve az egyéb tervezési teendőket.

Egyelőre tökéletesen be tudom osztani a szabadidő-munka-Lógó Jewellery hármast, nem megerőltető számomra. Persze sokszor túlzásokba esem és képes vagyok órákat elbíbelődni egy-egy ékszerrel. Ilyenkor azon kapom magam, hogy már éjszaka van, aludni is kellene valamennyit…”

Mik a legmerészebb terveid a márkáddal?

„Célom, hogy egy elismert márkát képviseljek, amely megfelel a kor elvárásainak. Arra törekszem, hogy főállású tervező legyek és minél több ember megismerje és megszeresse az alkotásaimat.”Hegyi Timi

Women’s Business Class:

online klub, vállalkozói terveiket megvalósító, céltudatos nőknek 

Hegyi Timi

kapcsolat

Kapcsolat

Ha szeretnél velem dolgozni vagy csak kérdésed van, itt tudod velem felvenni a kapcsolatot.
Egyeztessük az első találkozás időpontját!

Kövess engem!

Kategóriák

hírlevél

Hírlevél

Ha tetszett, amit olvastál, iratkozz fel a hírlevelemre, ahol sok hasznos információval látlak majd el, hogy nagyobb betekintést nyerhess az INNOVATIN életébe.

hírlevél
vállalkozásfejlesztés

Így lendítsd fel a vállalkozásodat interjúk készítésével

Tegyük fel, meghoztad a döntést arról, hogy végre elindítod a vállalkozásodat. Elkezdesz követői tábort építeni az általad preferált online felület(ek)en, …

Elolvasom
feladatgazdálkodás

Mi az a Kanban-módszer, és hogyan tudod alkalmazni a vállalkozói céljaid megvalósítása érdekében?

Mi az a Kanban-módszer? A Kanban egy projektmenedzsment módszer, amely abban segít, hogy vizuálisan is nyomon követhesd a teljesítményedet. A …

Elolvasom
hatékonyság

5 kérdés, amit mindenképp válaszolj meg, ha produktívabb vállalkozó szeretnél lenni 2023-ban

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a legtöbben vállalkozóként mégiscsak valami olyasmire vágyunk, hogy átlátható időbeosztással, talán egy nem …

Elolvasom
olvastad már?

innovatin blog

olvastad már?