Innovatin blog

Innovatin | Időgazdálkodás nőknek | Blog

5+1 karácsonyi ajándék ötlet vállalkozónőknek

Ha a vállalkozónő ismerőseimet év elején megkérdeztem volna, hogy milyen karácsonyi ajándéknak örülnének majd ebben az évben, biztos vagyok benne, hogy sokuk mást válaszolt volna akkor, mint most. Az idei év átlagon felüli türelmet, kitartást, alázatot és kreativitást követelt mindannyiunktól.

2020-ban sok vállalkozónő és alkalmazott is arra kényszerült, hogy otthonról, család mellett építse a vállalkozását, végezze a munkáját. Az év vége sem látszik sokkal lazábbnak, így azt gondolom, hogy ha igazán figyelmes szeretnél lenni, akkor az alábbi tippeket alapul veheted akkor, amikor egy vállalkozónőt szeretnél meglepni ajándékkal.

A lista összeállításakor az alábbi szempontokat vettem figyelembe

Mindenképp arra törekedtem, hogy a termék vagy szolgáltatás mögötti személyt jól ismerjem. Miután pedig mániám a hatékonyság, igyekeztem azt is figyelembe venni, hogy legyen közöttük olyan is, amely az ajándékozott szempontjából hosszú távú előnnyel járhat. De azt is szem előtt tartottam, hogy valamilyen élmény is legyen az ajándékcsokorban, amely megvalósítható a jelen körülmények között is.

Ha egy vállalkozónőnek ajándékot veszel, adj időt vagy élményt!

Vállalkozónőknek szóló karácsonyi ajándék ötleteim:

1. Yearpreneur, a tudatos évtervező kisvállalkozóknak

Ahhoz, hogy új fejezetet tudj nyitni január első napján, le kell tudnod zárni ezt az évet. Én 2019-ben is kitöltöttem a Yearpreneurt, és ezt ebben az évben sem hagyom ki. Nemcsak a tervezős énem mondatja velem, hogy tegyem meg, hanem azt tapasztaltam már tavaly is, hogy a kitöltésével nagyobb figyelmet szenteltem a vállalkozói döntéseimnek, mint év közben. Ugyanis menet közben csak egy-egy projektre fókuszálok és bár megvannak a sarokpontok, hogy miket szeretnék elérni az év folyamán, de ilyen mélységig már nem veszem szemügyre a teljes évet.

Az én esetemben a vállalkozói év mérlegelése, értékelése november 30-án aktuális, miután két éve ezen a napon látott napvilágot az első vállalkozói interjú. Az én tervezőmben már lefűzve várakozik az idei évi Yearpreneur, Lupui Iza és Kollár István közös márkájának, a Slow Biznisznek a gyümölcse, úgyhogy ezen a héten már el is kezdem a kitöltését.

Ha ajándékba szeretnéd adni, két kivitelezés közül is tudsz választani, amelynek részleteit itt találod. Ez egy olyan ajándék, amivel a vállalkozót abban tudod segíteni, hogy szánjon időt arra, hogy kielemezze az idei év történéseit, az eredmények pedig segítenek arra is rávilágítani, hogy melyik vállalkozói területen érdemes még fejlődni, egyúttal pedig segít a pozitívumok összegzésében is.

2. DADO ünnepi ajánlatai

Dénes Dalma termékeit már sokszor megcsodáltam az elmúlt egy évben, a kisebbektől a nagyobbakig. Ebben az évben két közeli barátomnak is DADO terméket ajándékozom. Dalmi makramé csodái olyan nyugalmat sugároznak, hogy minden lakásban, házban kötelező darabnak kellene lenniük, függetlenül a már meglévő lakberendezési stílustól.:)

Dalmi ebben az évben egy igazi különlegességgel rukkolt elő az ünnepekre. Nemcsak az elkészült makramé csodák jelentik majd az ajándékot, hanem egy komplett kalanddal, játékélménnyel is gazdagabb lesz, aki ezt kapja idén ajándékba. A DADO karácsonyi csodaboxokról itt tudhatsz meg többet.

A DADO ünnepi kínálatában találsz még ajándékkártyát is, illetve Dalmi egy külön ajánlóban abban is segít, hogy megtaláld az ajándékozotthoz leginkább passzoló makramé csodát, így nagyon hamar rátalálsz azokra a termékekre, amelyekből érdemes választanod, akár férfi, akár kismama, nagymama, anyuka az, akit szeretnél meglepni.

3. Patent Budapest ajándékkártyák

Ebben az évben többször megfordultam a Patentben, így személyesen is megtapasztalhattam a hangulatát. Általában két okból választottam a Patent nyugodt légkörét: amikor élő videót indítottam az online időgazdálkodás programom résztvevői számára, és akkor, amikor igazán elmélyülten, zavartalanul szerettem volna haladni a vállalkozói teendőimmel.

Ebben az évben fél éves „nyári” szünet alatt zsonglőrködtem az idővel, így építettem a vállalkozásomat, ami időnként indokolttá tette, hogy a home office adta nagy előnyöket még nagyobbakra cseréljem.:) Amikor a Borinál (Várnagy Borbála) dolgoztam, egy óra alatt annyit haladtam, mint máskor fél nap alatt.

Így, ha van olyan ismerősöd, aki szintén kisgyermek(ek) mellett, Budapesten építi a vállalkozását, akkor meg tudod lepni olyan ajándékkal, amely lehetővé teszi számára, hogy el tudjon vonulni a Patent külön szobájába pár órára és hatékonyan haladhasson a céljai felé. Hogy milyen konstrukciót talált ki Bori az ünnepekre, itt tudod elolvasni.

4. Torta otthon, sütési rutinszerzés szakmai segítséggel

Idén indította el Kocsó Timi egyedülálló vállalkozását, amellyel garantált sikerélményt tud szerezni a sütésben kevésbé jártas nőknek. Timi személyes jelenlétével és szakmai tapasztalatával abban nyújt támogatást, hogy az ajándékozott otthonában tanítja meg a választott sütemény elkészítését.

Akár cake pop-ot szeretnél, akár valami hagyományosat, Timi segédletével megszerzed a tudást, elsajátítod a piskóták és krémek csínját-bínját, így ezt a típusú sütit később már önállóan is a családi asztalra varázsolhatod. Itt tudhatsz meg még többet Timi szolgáltatásáról.

5. Deli Style ajándékkártyák

Milyen ajándéknak örülhet még egy vállalkozónő? Annak biztosan, ha még magabiztosabban tudja képviselni azt, amivel foglalkozik. Deli (Kovács Delinke) többek között a stílusunk, az arcunkat kiemelő színek megtalálásában, az alkatunkhoz passzoló ruhadarabok meghatározásában tud segíteni.

Deli alapvetően a személyes kapcsolódás híve, és annak ellenére, hogy a „kis helye” Szombathelyen található, pontosan tudom, hogy szívesen vállalja azt is, ha el kell hagynia a megyehatárt. Ezekkel az ünnepi ajándékkártyákkal készül ebben az évben Deli.

Innovatin időgazdálkodás ajándékkártyák

Időre, illetve ügyesen elosztott feladatokra és az így nyert szabadidőre mindenkinek szüksége van, így nem maradhatok ki én sem a sorból. Biztosan állíthatom, hogy. mind az interjúk során mind a konzultációkon az derül ki, hogy az idő az a tényező, amelyből sosem elég.

Az ünnepekre három különböző innovatin ajándékkártyából is tudtok választani: az egyik egy két alkalmas online konzultációra jogosít, a másikkal a januárban induló időgazdálkodás start programra kapod meg a belépési engedélyt, a harmadik pedig egy három alkalmas mentorprogramra vonatkozik. Az én ajándékkártyáimat itt tudod megnézni.

Kép forrása: unsplash (Michelle)

Hegyi Timi

Women’s Business Class:

online klub, vállalkozói terveiket megvalósító, céltudatos nőknek 

Hegyi Timi

kapcsolat

Kapcsolat

Ha szeretnél velem dolgozni vagy csak kérdésed van, itt tudod velem felvenni a kapcsolatot.
Egyeztessük az első találkozás időpontját!

Kövess engem!

Kategóriák

hírlevél

Hírlevél

Ha tetszett, amit olvastál, iratkozz fel a hírlevelemre, ahol sok hasznos információval látlak majd el, hogy nagyobb betekintést nyerhess az INNOVATIN életébe.

hírlevél
vállalkozásfejlesztés

Így lendítsd fel a vállalkozásodat interjúk készítésével

Tegyük fel, meghoztad a döntést arról, hogy végre elindítod a vállalkozásodat. Elkezdesz követői tábort építeni az általad preferált online felület(ek)en, …

Elolvasom
feladatgazdálkodás

Mi az a Kanban-módszer, és hogyan tudod alkalmazni a vállalkozói céljaid megvalósítása érdekében?

Mi az a Kanban-módszer? A Kanban egy projektmenedzsment módszer, amely abban segít, hogy vizuálisan is nyomon követhesd a teljesítményedet. A …

Elolvasom
hatékonyság

5 kérdés, amit mindenképp válaszolj meg, ha produktívabb vállalkozó szeretnél lenni 2023-ban

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a legtöbben vállalkozóként mégiscsak valami olyasmire vágyunk, hogy átlátható időbeosztással, talán egy nem …

Elolvasom
olvastad már?

innovatin blog

olvastad már?